Maurice Verbunt trainer Groene Ster Heerlerheide

Digitaal stemmen voor Michels Award: Verbunt in spanning

De Limburgse voetbaltrainers zijn vanwege het coronavirus genoodzaakt om digitaal hun stem uit te brengen voor de Rinus Michels Award.

letschert
UM-rector is Helmonder van het Jaar

Rianne Letschert, rector magnificus van de Universiteit Maastricht, is verkozen tot Helmonder van het Jaar.

Rianne Letschert Topvrouw van het Jaar 2019 (26 sep 2019)
UM-rector Letschert is Topvrouw van het Jaar 2019

Rianne Letschert is donderdag verkozen tot landelijke Topvrouw van het Jaar 2019.

Dit is de winnaar van hét terras van Limburg 2019

De stemmen zijn geteld: het Derlon Hotel heeft het populairste terras van Limburg.

Dit zijn de finalisten voor het beste terras van Limburg

De drie kandidaten voor de uitverkiezing van hét terras van Limburg zijn bekend.

Wat vind jij het beste terras van Limburg?

Ook dit jaar gaan lifestyleblad Chapeau en 1Limburg weer samen op zoek naar het mooiste, leukste, beste of origineelste terras van Limburg.

Geen paraplu nodig tijdens Provinciale Statenverkiezingen

Het is zover: we mogen woensdag naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. Zoals het er nu naar uitziet blijft het droog.

Kapper klopt fietsenmaker in 'strijd' om slechtste slogan

Fietsenmaker Harrie Everts uit Posterholt mag de felbegeerde Blauwe Tegel 2018 niet mee naar huis nemen. Hij was in de race van de Slechtste Slogan van 2018, maar deze ging naar de Larense Barbier Rogier.

Posterholtse fietsenmaker in race voor 'Slechtste Slogan 2018'

De verkiezing van de Slechtste Slogan van 2018 kent een Limburgse finalist. Fietsenmaker Harrie Everts uit Posterholt dingt met zijn kort maar krachtige slogan mee om de felbegeerde Blauwe Tegel.

Venlose genomineerd voor Docent van het Jaar

Loes Keijsers uit Venlo is genomineerd voor de titel Docent van het Jaar 2018. Keijsers is universitair hoofddocent ontwikkelingspsychologie in Tilburg.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten