Trajectcontrole N564 Weert

Trajectcontrole Ysselsteyn-Venray volgende week actief

De geplande trajectcontrole op de N270 tussen Ysselsteyn en Venray zal op maandag 28 september in gebruik worden genomen.

boeren geven les
LLTB start campagne verkeersveiligheid tractoren

Meer boerenverstand in het verkeer. Dat zou volgens de Limburgse land- en tuinbouwbond LLTB helemaal niet verkeerd zijn. Daarom start de boerenorganisatie in Eijsden-Margraten een nieuwe verkeerscampagne.

2020 2019 dobbelstenen (31 dec 2019)
Gelukkig nieuwjaar! Dit is er vanaf vandaag veranderd

Behalve uit goede voornemens bestaat een nieuw jaar ook uit nieuwe wet- en regelgeving.

Verkeersveiligheid verkeersongeval stock
Extra geld provincie en gemeentes voor verkeersveiligheid

Het kabinet is bereid de komende tien jaar een half miljard euro extra te steken in de aanpak van gevaarlijke situaties op Nederlandse wegen. Dat geld gaat naar gemeenten en provincies als ze zelf ook flink investeren in verkeersveiligheid.

Buitenring Brunssum
Maatregelen: afrit Buitenring Eygelshoven moet veiliger

De Provincie Limburg gaat ingrijpen om de verkeerssituatie op de afrit van de Buitenring in Eygelshoven veiliger te maken.

Telefoongebruik achter stuur: aantal boetes flink toegenomen

Het aantal boetes voor telefoongebruik achter het stuur is weer toegenomen. In Sittard-Geleen werden vorig jaar de meeste boetes uitgedeeld van Limburg.

Campagne: 'Iets harder rijden al grote gevolgen'

Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL) waarschuwt automobilisten dat net iets harder rijden dan is toegestaan al grote gevolgen kan hebben.

Maastricht werkt aan plannen verbetering onveiligste kruising

De gemeente Maastricht gaat kijken welke maatregelen genomen kunnen worden om de verkeerssituatie op de Köbbesweg veiliger te maken.

Kruising Gronsveld minst veilig in Limburgs verkeer

De onveiligste plek in het Limburgse verkeer is te vinden bij Gronsveld, bij de afrit/toerit van de A2 naar de Köbbesweg.

Spookrijdrama A73: 'Kans op vergissing bij afrit Maasbracht'

Er moeten maatregelen worden genomen om te voorkomen dat automobilisten bij Maasbracht via de afrit de A73 oprijden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten