Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeersruzie: scooterrijders steken auto in brand

Geplaatst opmaandag 16 augustus 2021 - 14:15

Een verkeersruzie in Brunssum is volledig uit de hand gelopen. Een groepje scooterrijders kreeg het aan de stok met de bestuurder van een auto. Ze gooiden via het raam een brandend voorwerp naar binnen waarop de auto volledig uitbrandde.

Het incident vond zondagavond plaats op de N276 in Brunssum. De politie maakte het maandag pas bekend.

Lichterlaaie
De bestuurder van de zwarte Ford Focus had een conflict gekregen met de scooterrijders. Volgens de politie ging het om drie scooterrijders, van wie er twee een passagier achterop hadden zitten. Een van deze passagiers gooide het brandende voorwerp door de geopende achterruit van de auto. De bestuurder rook kort daarna een brandlucht en zag dat zijn achterbank in lichterlaaie stond. Hij stopte meteen en vluchtte de auto uit. De brandweer kon de wagen niet meer redden.

De chauffeur bleef ongedeerd. Over de aanleiding voor de verkeersruzie is niets bekend gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen