Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeersruzie: man mishandeld en vriendin bedreigd

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 17:25

Een automobilist is vrijdagmiddag mishandeld door inzittenden van twee auto's met wie hij ruzie op de weg had. De belagers bedreigden de vriendin van het slachtoffer met een vuurwapen.

Het incident begon rond 13:00 uur op de N281 van Geleen richting Heerlen.

Blikjes
De 26-jarige man uit Spaubeek en zijn vriendin zagen dat inzittenden van twee auto's, een Porsche en een Volkswagen Golf, die in dezelfde richting reden contact hadden met elkaar. Er werden onder meer blikjes van de ene naar de andere auto gegooid. Daarbij werd de auto van het stel geraakt en was de irritatie gewekt. De man uit Spaubeek werd gedwongen door de twee auto's om de afrit richting Hoensbroek op te rijden.

Schoten
De belagers lieten het daar niet bij zitten en reden de auto onderaan de afrit klem. De man uit Spaubeek werd mishandeld door de inzittenden van de twee voertuigen. Zijn vriendin werd ook niet met rust gelaten: zij werd bedreigd met een wapen. Een van de belagers schoot gericht op de man. Hij raakte niet gewond.

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben meegekregen van dit voorval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen