Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeersruzie: man mishandeld en vriendin bedreigd

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 17:25

Een automobilist is vrijdagmiddag mishandeld door inzittenden van twee auto's met wie hij ruzie op de weg had. De belagers bedreigden de vriendin van het slachtoffer met een vuurwapen.

Het incident begon rond 13:00 uur op de N281 van Geleen richting Heerlen.

Blikjes
De 26-jarige man uit Spaubeek en zijn vriendin zagen dat inzittenden van twee auto's, een Porsche en een Volkswagen Golf, die in dezelfde richting reden contact hadden met elkaar. Er werden onder meer blikjes van de ene naar de andere auto gegooid. Daarbij werd de auto van het stel geraakt en was de irritatie gewekt. De man uit Spaubeek werd gedwongen door de twee auto's om de afrit richting Hoensbroek op te rijden.

Schoten
De belagers lieten het daar niet bij zitten en reden de auto onderaan de afrit klem. De man uit Spaubeek werd mishandeld door de inzittenden van de twee voertuigen. Zijn vriendin werd ook niet met rust gelaten: zij werd bedreigd met een wapen. Een van de belagers schoot gericht op de man. Hij raakte niet gewond.

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben meegekregen van dit voorval.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen