Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeersruzie: kind gewond door ketting en rondvliegend glas

Geplaatst opdonderdag 13 augustus 2020 - 9:45

Bij een verkeersruzie tussen een automobilist en een brommerrijder is vorige maand een peuter gewond geraakt. Het kind kreeg een zware ketting en rondvliegend glas tegen zijn hoofd, toen de boze brommerrijder een autoruit insloeg.

Het voorval vond op 10 juli plaats bij parkeergarage de Groeet Genhei in Heerlen. De politie is op zoek naar de dader en heeft bewakingsbeelden vrijgegeven waarop de man te zien is.

Over het hoofd
De bestuurder van de auto zag rond 12:30 uur bij het verlaten van de parkeergarage de brommer over het hoofd. "Daarop ontstond een hevig verkeersruzie waarbij stevige woorden werden gewisseld", vertelt de politiewoordvoerder.

Zwaar kettingslot
Plotseling pakte de bestuurder van de brommer een kettingslot uit zijn koffer en sloeg daarmee de achterruit van de auto kapot. Achter de ruit zat een peuter die het rondvliegende glas en de zware ketting tegen zijn hoofd kreeg.

De verdachte sloeg direct op de vlucht, terwijl de familie met spoed hun gewonde kind naar het ziekenhuis bracht.

Grote impact
"Het voorval heeft nog steeds grote impact op de twee kleine kinderen die in de auto zaten. Daarom willen we de dader zo snel mogelijk pakken", zegt de woordvoerder. De politie heeft beelden van bewakingscamera's gepubliceerd waarop de brommerrijder zichtbaar is. De man sprak met een Frans accent.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen