Gevangene arrestatie crimineel handboeien stock

Twintiger rijdt bejaarde man (72) aan tijdens verkeersruzie

Een 28-jarige man uit de gemeente Maasgouw is dit weekend opgepakt nadat hij tijdens een verkeersruzie opzettelijk inreed op een 72-jarige man uit Heerlen.

politie agent uniform stock
Man opgepakt voor verwonden peuter bij verkeersruzie

Een 32-jarige man uit Maasmechelen is aangehouden nadat hij zichzelf woensdag bij de politie meldde. Hij wordt verdacht van 'een ernstig geweldincident' bij een verkeersruzie in Heerlen.

politie agent uniform stock
Verkeersruzie: kind gewond door ketting en rondvliegend glas

Bij een verkeersruzie tussen een automobilist en een brommerrijder is vorige maand een peuter gewond geraakt. Het kind kreeg een zware ketting en rondvliegend glas tegen zijn hoofd, toen de boze brommerrijder een autoruit insloeg.

stock politie politieauto
Verkeersruzie: man mishandeld en vriendin bedreigd

Een automobilist is vrijdagmiddag mishandeld door inzittenden van twee auto's met wie hij ruzie op de weg had. De belagers bedreigden de vriendin van het slachtoffer met een vuurwapen.

Aanrijding ongeval Ospel na mogelijke verkeersruzie (31 mrt 2020)
Automobilist rent naar huis na ongeluk

Na een aanrijding in Ospel is de bestuurder van een van de twee betrokkken auto's naar huis gerend.

Aanrijding Landgraaf (27 dec 2019)
Man aangehouden voor opzettelijk aanrijden scooterrijder

De politie heeft vrijdagavond een 36-jarige man uit Landgraaf aangehouden voor het opzettelijk aanrijden van een scooterrijder, eerder die dag.

Ongeluk Kerkrade na verkeersruzie (15 sep 2019)
Oorzaak ongeval Kerkrade was mogelijk verkeersruzie

De politie onderzoekt of een verkeersruzie de oorzaak is van een ongeval in Kerkrade zaterdagavond.

Verkeersruzie loopt uit de hand in Kerkrade: getuigen gezocht

Een verkeersruzie is vrijdag in Kerkrade uit de hand gelopen. Een persoon is daarbij mishandeld door twee mensen die uit een zwarte Volkswagen Golf waren gestapt.

Video: Man slaat chauffeur in het gezicht na verkeersruzie

Een verkeersruzie in Haelen is vrijdagochtend volledig uit de hand gelopen. Een automobilist sloeg een andere chauffeur in het gezicht na een discussie.

Man (54) zwaar mishandeld bij verkeersruzie op A79

Een man uit Leiderdorp is afgelopen zaterdag op de A79 bij Voerendaal zwaar mishandeld bij een verkeersruzie.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten