Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verkeersregelaar: 'Ik ben twee keer aangereden'

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 17:53

De verkeersregelaar die woensdag in Landgraaf werd aangereden, zegt dat de bewuste automobilist twee keer op hem is ingereden.

Bij de tweede touché met het voertuig op de Hereweg verloor de man het evenwicht.

Lees ook: Automobilist rijdt verkeersregelaar aan in Landgraaf

Stopteken
"Er stond een rij van een auto of vijf. Eentje kwam uit de rij, tegen het verkeer in", zo vertelt de verkeersregelaar. "Ik heb hem twee keer een stopteken gegeven, maar hij weigerde te stoppen. Daarna stapte hij in de auto en reed 'ie me zachtjes aan."

Evenwicht verloren
Daarmee was de koek nog niet op, vervolgt de verkeersregelaar. "Ik heb hem daarna nog een keer teruggestuurd. Toen is 'ie weer in de auto gestapt en reed 'ie me nog een keer aan, maar nu harder. Daardoor verloor ik het evenwicht", aldus het slachtoffer.

Kenteken genoteerd
Een toegesnelde andere automobilist kreeg daarop ruzie met de bestuurder. "Die heeft de andere man gesommeerd zijn fatsoen te houden en te vertrekken. Mijn collega’s hebben in de tussentijd de politie gebeld en het kenteken genoteerd." De dader koos op zijn beurt het hazenpad door op hoge snelheid achteruit weg te rijden.

De man raakte niet noemenswaardig gewond. De politie onderzoekt het voorval.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen