Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verkeersregelaar: 'Ik ben twee keer aangereden'

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 17:53

De verkeersregelaar die woensdag in Landgraaf werd aangereden, zegt dat de bewuste automobilist twee keer op hem is ingereden.

Bij de tweede touché met het voertuig op de Hereweg verloor de man het evenwicht.

Lees ook: Automobilist rijdt verkeersregelaar aan in Landgraaf

Stopteken
"Er stond een rij van een auto of vijf. Eentje kwam uit de rij, tegen het verkeer in", zo vertelt de verkeersregelaar. "Ik heb hem twee keer een stopteken gegeven, maar hij weigerde te stoppen. Daarna stapte hij in de auto en reed 'ie me zachtjes aan."

Evenwicht verloren
Daarmee was de koek nog niet op, vervolgt de verkeersregelaar. "Ik heb hem daarna nog een keer teruggestuurd. Toen is 'ie weer in de auto gestapt en reed 'ie me nog een keer aan, maar nu harder. Daardoor verloor ik het evenwicht", aldus het slachtoffer.

Kenteken genoteerd
Een toegesnelde andere automobilist kreeg daarop ruzie met de bestuurder. "Die heeft de andere man gesommeerd zijn fatsoen te houden en te vertrekken. Mijn collega’s hebben in de tussentijd de politie gebeld en het kenteken genoteerd." De dader koos op zijn beurt het hazenpad door op hoge snelheid achteruit weg te rijden.

De man raakte niet noemenswaardig gewond. De politie onderzoekt het voorval.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen