Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verkeersregelaar: 'Ik ben twee keer aangereden'

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 17:53

De verkeersregelaar die woensdag in Landgraaf werd aangereden, zegt dat de bewuste automobilist twee keer op hem is ingereden.

Bij de tweede touché met het voertuig op de Hereweg verloor de man het evenwicht.

Lees ook: Automobilist rijdt verkeersregelaar aan in Landgraaf

Stopteken
"Er stond een rij van een auto of vijf. Eentje kwam uit de rij, tegen het verkeer in", zo vertelt de verkeersregelaar. "Ik heb hem twee keer een stopteken gegeven, maar hij weigerde te stoppen. Daarna stapte hij in de auto en reed 'ie me zachtjes aan."

Evenwicht verloren
Daarmee was de koek nog niet op, vervolgt de verkeersregelaar. "Ik heb hem daarna nog een keer teruggestuurd. Toen is 'ie weer in de auto gestapt en reed 'ie me nog een keer aan, maar nu harder. Daardoor verloor ik het evenwicht", aldus het slachtoffer.

Kenteken genoteerd
Een toegesnelde andere automobilist kreeg daarop ruzie met de bestuurder. "Die heeft de andere man gesommeerd zijn fatsoen te houden en te vertrekken. Mijn collega’s hebben in de tussentijd de politie gebeld en het kenteken genoteerd." De dader koos op zijn beurt het hazenpad door op hoge snelheid achteruit weg te rijden.

De man raakte niet noemenswaardig gewond. De politie onderzoekt het voorval.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen