Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verkeersregelaar: 'Ik ben twee keer aangereden'

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 17:53

De verkeersregelaar die woensdag in Landgraaf werd aangereden, zegt dat de bewuste automobilist twee keer op hem is ingereden.

Bij de tweede touché met het voertuig op de Hereweg verloor de man het evenwicht.

Lees ook: Automobilist rijdt verkeersregelaar aan in Landgraaf

Stopteken
"Er stond een rij van een auto of vijf. Eentje kwam uit de rij, tegen het verkeer in", zo vertelt de verkeersregelaar. "Ik heb hem twee keer een stopteken gegeven, maar hij weigerde te stoppen. Daarna stapte hij in de auto en reed 'ie me zachtjes aan."

Evenwicht verloren
Daarmee was de koek nog niet op, vervolgt de verkeersregelaar. "Ik heb hem daarna nog een keer teruggestuurd. Toen is 'ie weer in de auto gestapt en reed 'ie me nog een keer aan, maar nu harder. Daardoor verloor ik het evenwicht", aldus het slachtoffer.

Kenteken genoteerd
Een toegesnelde andere automobilist kreeg daarop ruzie met de bestuurder. "Die heeft de andere man gesommeerd zijn fatsoen te houden en te vertrekken. Mijn collega’s hebben in de tussentijd de politie gebeld en het kenteken genoteerd." De dader koos op zijn beurt het hazenpad door op hoge snelheid achteruit weg te rijden.

De man raakte niet noemenswaardig gewond. De politie onderzoekt het voorval.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen