Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeersregelaar bewust aangereden en bedreigd door vrouw

Geplaatst opvrijdag 28 september 2018 - 19:32

Een verkeersregelaar in Meerssen is vrijdagmiddag aangereden nadat een bestuurster van een personenauto zijn stopteken meerdere malen had genegeerd.

De vrouw reed bewust tegen de man aan terwijl hij zijn werk aan de Bunderstraat uitvoerde. Dat laat de politie Heuvelland weten.

Bedreigen
Nadat de vrouw de man had aangereden, vond zij dat de verkeersregelaar nog niet genoeg had geleden. Ze kwam terug met twee mannen, die de verkeersregelaar op de grond duwden en bedreigden.

Aangifte
De man heeft geen zwaar letsel opgelopen, maar heeft wel aangifte gedaan van de bedreiging. Inmiddels zijn getuigen gehoord en camerabeelden bekeken. De politie onderzoekt de zaak verder.

Waarom de vrouw de stoptekens negeerde en met de twee mannen terugkwam, is nog niet duidelijk.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen