Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeersregelaar bewust aangereden en bedreigd door vrouw

Geplaatst opvrijdag 28 september 2018 - 19:32

Een verkeersregelaar in Meerssen is vrijdagmiddag aangereden nadat een bestuurster van een personenauto zijn stopteken meerdere malen had genegeerd.

De vrouw reed bewust tegen de man aan terwijl hij zijn werk aan de Bunderstraat uitvoerde. Dat laat de politie Heuvelland weten.

Bedreigen
Nadat de vrouw de man had aangereden, vond zij dat de verkeersregelaar nog niet genoeg had geleden. Ze kwam terug met twee mannen, die de verkeersregelaar op de grond duwden en bedreigden.

Aangifte
De man heeft geen zwaar letsel opgelopen, maar heeft wel aangifte gedaan van de bedreiging. Inmiddels zijn getuigen gehoord en camerabeelden bekeken. De politie onderzoekt de zaak verder.

Waarom de vrouw de stoptekens negeerde en met de twee mannen terugkwam, is nog niet duidelijk.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen