Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeersplan in Schinveld gaat door als proef

Geplaatst opmaandag 30 januari 2017 - 19:45

Het omstreden verkeersplan voor het centrum van Schinveld gaat in maart als proef van start.

Bewoners haalden enkele honderden handtekeningen op tegen de nieuwe verkeersmaatregelen die in het centrum worden getroffen. Een aantal van hen overweegt naar de rechter te stappen om het plan alsnog tegen te houden.

Definitief
Wethouder Rodney Swelsen (Democraten Onderbanken) bekijkt een halfjaar lang hoe de nieuwe maatregelen uitpakken voor hij ze definitief maakt. Hij verwacht dat het verkeersplan na een gewenningsperiode goed zal werken.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Wethouder Onderbanken legt functie neer
Democraten Onderbanken uiteen: tijdelijk nieuwe partij
Verkeersplan Schinveld aangepast na protest
Ambulance opgehouden door nieuw verkeersplan Schinveld
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen