Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeersmaatregelen in Nieuwstadt na vondst handgranaat

Geplaatst opdonderdag 20 december 2018 - 9:09

Na de vondst van een handgranaat in de tuin van Bandidos-baas Harrie Ramakers is donderdagmorgen in de straat begonnen met de aanleg van een verkeersdrempel.

Werklui begonnen donderdagmorgen vroeg meteen met de klus om het verkeer dat door Aan de Linde rijdt af te remmen. Ook komt er een bewakingscamera.

Noodverordening
De maatregelen horen bij een noodverordening die werd afgekondigd na de vondst van het explosief woensdagmiddag. Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren zette meteen agenten neer in de straat om de boel in de gaten te houden. Bij de verordening hoort ook een verbod op het dragen van 'colours', de hesjes waarin leden van motorclubs zich hullen.

Bandidos
Onduidelijk is nog wie de handgranaat in de tuin heeft achtergelaten. Volgens de burgemeester is er een duidelijk verband tussen het explosief en het arrest van het Gerechtshof in Arnhem. Daarin werd het verbod op motorclub Bandidos gedeeltelijk opgeheven.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen