Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeersmaatregelen in Nieuwstadt na vondst handgranaat

Geplaatst opdonderdag 20 december 2018 - 9:09

Na de vondst van een handgranaat in de tuin van Bandidos-baas Harrie Ramakers is donderdagmorgen in de straat begonnen met de aanleg van een verkeersdrempel.

Werklui begonnen donderdagmorgen vroeg meteen met de klus om het verkeer dat door Aan de Linde rijdt af te remmen. Ook komt er een bewakingscamera.

Noodverordening
De maatregelen horen bij een noodverordening die werd afgekondigd na de vondst van het explosief woensdagmiddag. Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren zette meteen agenten neer in de straat om de boel in de gaten te houden. Bij de verordening hoort ook een verbod op het dragen van 'colours', de hesjes waarin leden van motorclubs zich hullen.

Bandidos
Onduidelijk is nog wie de handgranaat in de tuin heeft achtergelaten. Volgens de burgemeester is er een duidelijk verband tussen het explosief en het arrest van het Gerechtshof in Arnhem. Daarin werd het verbod op motorclub Bandidos gedeeltelijk opgeheven.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen