Politie stop achtervolging

Honderden boetes bij grote verkeerscontrole in Heerlen

Bij een verkeerscontrole op drie locaties in Heerlen zijn vrijdag honderden boetes uitgedeeld. Ook heeft de politie één aanhouding verricht.

Achtervolging klemrijden snorfietser Maastricht (30 jun 2020)
Motoragenten rijden snorfiets klem bij achtervolging

De politie heeft dinsdag in Maastricht met motoren een bestuurder en een passagier op een snorfiets klemgereden.

politie (22 dec 2019)
Politie haalt auto met verborgen laadruimte van de weg

De politie heeft zondagmorgen een vermoedelijke heroïnesmokkelaar aangehouden tijdens een verkeerscontrole in Maastricht.

controle politie belastingdienst maastricht (26 nov 2019)
Verkeerscontroles in Limburg: hoe gaan die in hun werk?

Bij een verkeerscontrole in Maastricht zijn dinsdag 25 mensen gecontroleerd en werd 40.000 euro aan openstaande schulden opgehaald. Zulke controles vinden vaker plaats, maar hoe gaan die in hun werk?

controle politie belastingdienst maastricht (26 nov 2019)
Belastingdienst int 40.000 euro bij verkeerscontrole

Tijdens een verkeerscontrole van politie, Belastingdienst en RDW in Maastricht zijn dinsdag 25 mensen langs de kant gezet. Dat gebeurde op het Stadionplein.

Verkeerscontrole Tienbaan Bocholtz Heerlen (7 nov 2019)
Drugs, geld en wapens gevonden bij grote politiecontrole

Bij de grote politiecontrole die donderdag werd gehouden op de Limburgse snelwegen zijn onder meer drugs, contant geld en wapens in beslag genomen.

Verkeerscontrole Tienbaan Bocholtz Heerlen (7 nov 2019)
Donderdag hele dag grote verkeerscontroles in Limburg

De politie pakt, samen met een legertje andere autoriteiten, donderdag groot uit met een verkeerscontrole in Venlo, Maasbracht, Geleen en Heerlen. Ook zijn er controles vlak over de grens in België en Duitsland.

politieauto politie
Automobilist dertig zakjes hennep armer na verkeerscontrole

De politie heeft bij een verkeerscontrole op de Heerlerbaan in Heerlen tientallen zakjes hennep in beslag genomen.

flitspaal, controle, verkeerscontrole, flitser, agent, politie
Ruim 200 bestuurders bekeurd bij verkeerscontrole

De politie heeft woensdag bij een verkeerscontrole 229 automobilisten bekeurd voor te hard rijden.

Politie zet zwaar geschut in: 350 man speuren provincie af

Tijdens een grootschalige criminaliteitscontrole hebben de politie en marechaussee honderden mensen ingezet. In totaal werken er 350 mensen aan de actie.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten