Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeerschaos in Limburg door meerdere ongelukken

Geplaatst opmaandag 9 oktober 2017 - 9:19

Op A2 tussen Eindhoven en Maastricht stonden in beide richtingen lange files. Dit kwam doordat er op verschillende plaatsen op de snelweg ongelukken waren gebeurd.

Hierdoor hebben automobilisten veel vertraging opgelopen.

Botsing
Bij Kelpen-Oler was een aanrijding waardoor de ochtendspitsfiles al snel langer werd. Toen de weg daar weer vrij was, ging het mis op het knooppunt Kruisdonk. Meerdere auto's kwamen daar in botsing. De Koning Willem-Alexandertunnel in Maastricht is door het ongeluk ook enige tijd dicht geweest. Dit zorgde voor nog meer oponthoud.

Door de afsluiting van de snelweg liepen ook de lokale wegen rondom Maastricht Aachen Airport vast. Om 09:45 uur werd de weg weer vrijgegeven en was omrijden niet meer nodig.

Lees ook: Auto over de kop op A2, snelweg afgesloten

A73
Op de A73 ging het ook mis. Daar waren drie personenauto's betrokken bij een ongeval.

Lees ook: Drie auto's betrokken bij ongeluk op A73

Bekijk de actuele verkeersinformatie.

Video: Fer Traugott/L1

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen