Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeerd vliegveld: Limburgse Feyenoord-fans missen vlucht

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 16:41

Drie Limburgse Feyenoord-fans missen donderdagavond de Europa League-wedstrijd van hun club in Porto. Ze misten donderdagochtend het vliegtuig omdat ze op het verkeerde vliegveld waren.

Het gaat om drie mannen uit Sittard-Geleen en Beek die anoniem willen blijven.

South
De voetbalfans boekten een vlucht vanaf de luchthaven Zaventem in Brussel, maar reden donderdagochtend naar de luchthaven Brussels South in Charleroi. Die luchthaven ligt ongeveer 70 kilometer ten zuiden van de Belgische hoofdstad.

Scherm
De Limburgse Feyenoord-fans ontdekten hun fout in de vertrekhal in Charleroi. Ze vonden op de informatieborden geen gegevens over hun vlucht naar Porto. Toen ze hulp vroegen, kregen ze te horen dat er donderdag helemaal geen vluchten naar de Portugese stad zijn.

Te laat
Op dat moment was het al te laat om nog naar Zaventem te rijden en daarop besloten de Feyenoord-fans maar weer naar huis te rijden.

Het is niet bekend of de drie hun tickets voor de Europa League-wedstrijd nog hebben kunnen verkopen.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen