Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeer in Limburg opnieuw gehinderd door dichte mist

Geplaatst opdinsdag 3 december 2019 - 18:58

Het verkeer moet op de Limburgse wegen dinsdagavond opnieuw rekening houden met plaatselijk dichte mist. Het KNMI heeft code geel afgekondigd voor onze provincie.

Met name in het zuiden van de provincie is het zicht beperkt. Zo was er in Maastricht een minimaal zicht van 78 meter, ter hoogte van het weerstation in Ell kan hooguit 181 meter vooruit worden gekeken.

Gevaarlijk
Door het beperkte zicht zijn de rijomstandigheden gevaarlijk. De waarschuwing van het KNMI geldt van 17:00 uur tot en met 23:00 uur. Het advies is: pas je snelheid aan en houd voldoende afstand.

actuele waarneming 3 dec 2019 - 18:40 uur
Actuele waarnemingen zicht (KNMI) om 18:40 uur.
Bron: KNMI

Lichte nachtvorst
In de nacht en vroege ochtend gaat het volgens Meteo Limburg tijdens opklaringen licht vriezen. Op verschillende plaatsen gingen de strooiwagens al vroeg in de avond de weg op. Woensdagochtend kan het lokaal glad zijn en ontstaat er op veel plaatsen opnieuw (dichte) mist.

Na donderdag slaat het weer volgens Meteo Limburg compleet om. Lees de uitgebreide weersvooruitzichten voor onze provincie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen