Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkeer heeft weinig last van winterweer in Limburg

Geplaatst opmaandag 15 februari 2016 - 9:17

Het verkeer in Limburg heeft maandagochtend niet veel last van het winterse weer. Toch ontstond op meerdere plaatsen wat oponthoud.

Op verschillende plaatsen, zoals op de A2 bij Maastricht en Nederweert, ontstond een paar kilometer file. Ook op de A76 bij Spaubeek stond het even vast.

Sneeuw
Vooral het zuiden van de provincie heeft - volgens Meteo Limburg - te maken met sneeuw, maadagochtend waren de hogere delen van Zuid-Limburg al bedekt met een laag van een paar centimeters. In Noord- en Midden Limburg is het ook niet droog, daar zijn perioden met regen en natte sneeuw.

Droog
In de loop van de ochtend zal het in de hele provincie droog worden. Het wordt maandag zo'n 4 graden.
Maandagavond koelt het opnieuw flink af en gaat het een paar graden vriezen. De kans op sneeuw is wederom in Zuid-Limburg het grootst.

Foto: Gabi Bulles
Foto: Els Heeres

Meer weer en verkeer? Klik hier voor onze weer- en verkeerspagina.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Januari was koud maar wel superzonnig
Opgepast voor gladheid in de ochtendspits
Foto's: Limburg kleurt langzaam wit
Kans op natte sneeuw in Zuid-Limburg
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen