Overslaan en naar de inhoud gaan

Verjaardagsfeestje eindigt in steekpartij

Geplaatst opzondag 24 september 2017 - 11:06

Een 20-jarige jongen is tijdens een verjaardagsfeestje in Landgraaf in zijn lies gestoken.

Dit gebeurde rond 00:20 uur in de buurt van de Stationsstraat.

Vechtpartij
Een 18-jarig meisje zou een vervelende opmerking hebben gemaakt over de vriendin van de jongen, waarna een vechtpartij tussen de twee ontstond. Het meisje zou hem vervolgens vlakbij zijn lies hebben gestoken.

Hechtingen
Nadat een bekende van de jongen het alarmnummer had gebeld, kwamen er meerdere politieauto's en een ambulance op de melding af. De jongen is met zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Nadat hij daar gehecht was, mocht hij weer naar huis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen