Illegale vakantievilla wordt na serie overtredingen verzegeld

De gemeente Roermond gaat donderdagochtend een pand in Swalmen verzegelen. Het pand wordt door de eigenaar voortdurend als vakantievilla verhuurd, ondanks dat de vergunning daarvoor in november 2018 ingetrokken werd.

Maastricht in top vijf van boekingen via Airbnb

Maastricht staat in Nederland op de vijfde plek als het gaat om boekingen via Airbnb.

Politie te huur in de Westelijke Mijnstreek

Onder het motto 'samen aan de slag in de wijk' konden buurtbewoners uit de Westelijke Mijnstreek woensdag politie inhuren.

Verhuurder Boels doet derde overname in Engeland

Boels Rental heeft het Engelse Artisan Hire Center overgenomen. Het bedrijf heeft negen vestigingen in het zuidwesten van Engeland. Er werken honderd mensen.

Venlo maakt vuist tegen illegale kamerverhuur

De wijkraden in Venlo hebben zich verzameld in een platform om de overlast van kamerhuur tegen te gaan.

Roda-stadion de verhuur in

Roda JC gaat de ruimten van het stadion veel actiever verhuren om extra inkomsten te krijgen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten