Raad Maasgouw verhuist naar Maasbracht

Na een verbouwing van een half jaar gaat het gemeentehuis van Maasgouw in Maasbracht weer open.

Einde aan voetbalsoap: Amstenrade krijgt voetbalveld terug

Voetbalvereniging Amstenrade hoeft niet naar Oirsbeek te verhuizen. De club krijgt een nieuw kunstgrasveld op de plek waar nu een natuurgrasveld ligt.

Voetbalsoap Amstenrade: grasmat moet misschien terug

De kans is groot dat de gemeente Schinnen het kunstgrasveld van VV Amstenrade moet herstellen. De kosten kunnen oplopen tot 200.000 euro.

'Meer agenten in de wijk door verhuizing politiebureau'

De burgemeester van Gennep, Peter de Koning, verwacht dat een eventuele verhuizing van het politiebureau binnen zijn gemeente meer agenten oplevert in de wijk.

Explosievendienst opgeroepen na opmerkelijke vondst woning

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is zaterdagmiddag opgeroepen na een vondst van een granaat in een woning in Blerick.

Voetbalclub verzet zich tegen verhuizing uit Amstenrade

Voetbalclub VV Amstenrade legt zich niet neer bij een gedwongen verhuizing. Ze broedt op plannen om deze tegen te gaan.

Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek krijgt nieuwe locatie

Het Veiligheidshuis Westelijke Mijnstreek gaat verhuizen. In het voorjaar vestigt het Veiligheidshuis zich in het voormalige GGD-gebouw aan de Geleenbeeklaan in Geleen.

Verenigingen woest over verplichte verhuizing

De Hoensbroekse verenigingen die gebruik maken van het plaatselijke Multifunctioneel Centrum (MFC), gaan actie voeren tegen de verhuizing naar een nieuwe voorziening.

Venloos museum nog één weekend op huidige locatie

Bezoekers van museum Van Bommel Van Dam in Venlo kunnen dit weekend voor het laatst een bezoek brengen aan de huidige locatie.

Tijdelijke verhuizing dansschool Benito Deane

Dansschool Benito Deane in Brunssum verhuist na een grote brand tijdelijk naar een nieuwe locatie.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten