Overslaan en naar de inhoud gaan

Verhuisbericht: Fortimedix Surgical naar Chemelot Campus

Geplaatst opmaandag 3 december 2018 - 10:44

Fortimedix Surgical verhuist van Nuth naar Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen.

Het medisch bedrijf dat instrumenten voor chirurgen ontwikkelt, wil op de campus verder groeien. “De cultuur van innovatie en samenwerking die er op Brightlands Chemelot Campus heerst, past uitstekend bij onze ambitie en organisatiestrategie” aldus Wout Bijker, CEO van Fortimedix Surgical.

Buikholte
Het eerste product van het bedrijf is een instrument voor operaties in de buikholte en wordt inmiddels door verschillende ziekenhuizen in de Verenigde Staten en Europa gebruikt. Het bedrijf wil het product verbeteren en zoeken naar nieuwe toepassingen. "We realiseren ons dat dit alleen maar kan door buiten gebaande paden te treden, kennis te zoeken op plaatsen waar je deze niet meteen verwacht en te investeren in verschillende vormen van samenwerking."

Volgens CEO Bert Kip van Brightlands Chemelot Campus past het bedrijf goed bij het bedrijventerrein. "Het bedrijf is een aanwinst voor onze campus en een verrijking van onze community op de campus."

Bij Fortimedix Surgical werken 50 mensen. Het bedrijf verhuist midden volgend jaar naar het nieuwe pand in Geleen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen