Overslaan en naar de inhoud gaan

Verhagen: 'Innovatie bouwsector van levensbelang'

Geplaatst opdonderdag 13 november 2014 - 17:20

Bouwbedrijven moeten meer inzetten op vernieuwing en innovatie. Dat zegt voorzitter Maxime Verhagen van de belangenvereniging voor de bouw: Bouwend Nederland.

Volgens de oud minister is dat voor bedrijven noodzakelijk. "Doen ze dat niet. Dan hebben ze geen bestaansrecht", zei Verhagen donderdag op een congres over duurzaam bouwen in het MECC in Maastricht.

Innovaties
De voorman riep ook op tot meer open innovaties. Nieuwe vindingen moeten worden gedeeld met andere partijen. Alleen op die manier kunnen nieuwe producten worden ontwikkeld waar de bouw van kan profiteren, aldus de Maastrichtenaar.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Maxime Verhagen
Maxime Verhagen is commissaris van Greenport Venlo
Verlegging Noorderbrug Maastricht start in voorjaar
Klacht FNV over onderbetaling buitenlands personeel
Avenue2 bekijkt gevolgen mogelijk faillissement Imtech
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen