Overslaan en naar de inhoud gaan

Verhaegh staat voor terugkeer op Nederlandse velden

Geplaatst opmaandag 7 januari 2019 - 6:43

Verdediger Paul Verhaegh (35) is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen in Duitsland. De ervaren kracht van VfL Wolfsburg gaat ervan uit dat hij komend seizoen in Nederland speelt.

Dat vertelt hij in gesprek met Omroep Gelderland.

Niet stoppen
Verhaegh denkt in ieder geval nog niet aan stoppen. "Ik heb het voornemen om nog even een jaar door te voetballen. Als het goed is ga ik volgend jaar wel terug naar Nederland, dus we moeten even kijken wat de mogelijkheden zijn. Alleen het is te vroeg om daar nu, in januari, al iets over te zeggen."

Laatste jaar
De ervaren mandekker rekent erop dat zijn toekomst niet bij zijn huidige werkgever ligt. "Ik ga er wel vanuit dat dit mijn laatste jaar in Duitsland is. Misschien komt er nog een jaar Wolfsburg, maar mijn contract loopt eind van dit seizoen af." De Duitse formatie betaalde in de zomer van 2017 nog anderhalf miljoen euro om Verhaegh binnen te halen.

Drie interlands
In Nederland diende de verdediger uit Kronenberg verschillende clubs, maar kwam hij nooit uit voor een Limburgse ploeg. Verhaegh doorliep een deel van de opleiding van VVV-Venlo, waarna PSV hem oppikte. Zijn debuut in het profvoetbal maakte hij echter bij het inmiddels opgedoekte AGOVV. Via FC Den Bosch en Vitesse kwam hij in Duitsland terecht, bij FC Augsburg. Daar was hij jaren aanvoerder én groeide hij uit tot Nederlands international. Verhaegh speelde drie interlands.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen