Overslaan en naar de inhoud gaan

Verhaegh staat voor terugkeer op Nederlandse velden

Geplaatst opmaandag 7 januari 2019 - 6:43

Verdediger Paul Verhaegh (35) is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen in Duitsland. De ervaren kracht van VfL Wolfsburg gaat ervan uit dat hij komend seizoen in Nederland speelt.

Dat vertelt hij in gesprek met Omroep Gelderland.

Niet stoppen
Verhaegh denkt in ieder geval nog niet aan stoppen. "Ik heb het voornemen om nog even een jaar door te voetballen. Als het goed is ga ik volgend jaar wel terug naar Nederland, dus we moeten even kijken wat de mogelijkheden zijn. Alleen het is te vroeg om daar nu, in januari, al iets over te zeggen."

Laatste jaar
De ervaren mandekker rekent erop dat zijn toekomst niet bij zijn huidige werkgever ligt. "Ik ga er wel vanuit dat dit mijn laatste jaar in Duitsland is. Misschien komt er nog een jaar Wolfsburg, maar mijn contract loopt eind van dit seizoen af." De Duitse formatie betaalde in de zomer van 2017 nog anderhalf miljoen euro om Verhaegh binnen te halen.

Drie interlands
In Nederland diende de verdediger uit Kronenberg verschillende clubs, maar kwam hij nooit uit voor een Limburgse ploeg. Verhaegh doorliep een deel van de opleiding van VVV-Venlo, waarna PSV hem oppikte. Zijn debuut in het profvoetbal maakte hij echter bij het inmiddels opgedoekte AGOVV. Via FC Den Bosch en Vitesse kwam hij in Duitsland terecht, bij FC Augsburg. Daar was hij jaren aanvoerder én groeide hij uit tot Nederlands international. Verhaegh speelde drie interlands.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen