Overslaan en naar de inhoud gaan

'Vergelijking tussen Roda JC en Vitesse is belachelijk'

Geplaatst opmaandag 6 februari 2017 - 8:59

De afgelopen dagen is Roda JC in de media veelvuldig vergeleken met Vitesse.

De Arnhemse voetbalclub werd enkele jaren geleden overgenomen door een buitenlandse investeerder, die gelijk riep dat het landskampioenschap binnen enkele jaren behaald zou moeten worden.

Belachelijk
De nieuwe geldschieter bij
Roda, Alexei Korotaev, gaf bij zijn aanstelling afgelopen vrijdag aan dat de Champions League halen binnen enkele jaren tot de mogelijkheden zou moeten behoren. "Wat een belachelijke vergelijking", zei Kenneth Perez zondagavond op het televisiekanaal Fox Sports. "Dat slaat toch helemaal nergens op. Bij Roda JC is het meer 'wishful thinking'. Korotaev zegt het niet zo stellig als dat het bij Vitesse werd gebracht. Ik vind het echt belachelijk wat er allemaal in de kranten stond."

Jonge, frisse man
"Dan komt er zo'n jonge frisse man. Hij zit daar, heeft geld betaald", vertelt Perez over Korotaev. "En wat brengt hij mee? Anelka. Dat is toch niet de eerste de beste. Een speler die heel lang in de top van Europa heeft gevoetbald. Dat heb ik nog geen andere suikeroom zien doen."

Meer reacties
De afgelopen week kwamen er verschillende reacties in de media over de komst van Aleksei Korotaev. Perez: "Ik weet ook niet of dit de oplossing is. Of die meneer met dat geld Roda verder gaat helpen. Maar geef hem een kans. Hij neemt in ieder geval iemand mee uit de voetballerij die zeer serieus is of tenminste iemand die iets gepresteerd heeft. Dat is meer dan al die anderen."

Lees hier meer nieuws over Roda JC.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Alexei Korotaev nog steeds in beeld bij Roda JC
Roda-icoon: 'Korotaev-geld in verbrandingsoven en verdampt'
Roda wil opmars voortzetten
Roda-supporters krijgen gratis kaarten voor cruciaal duel
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen