Overslaan en naar de inhoud gaan

Vergelijkbare garagebranden in Weert en Landgraaf

Geplaatst opzaterdag 12 juni 2021 - 23:17

In Weert en Landgraaf heeft de brandweer zaterdagavond twee zeer vergelijkbare branden moeten blussen.

In allebei de plaatsen woedde branden in garageboxen, waardoor de nodige schade ontstond maar niemand gewond raakte.

Weert
De brand in Weert brak rond 21:40 uur uit in een garage aan de Overweertstraat. Er kwam de nodige rook vrij, waarvoor de brandweer nog een waarschuwing verstuurde om ramen en deuren te sluiten. Kort na 22:00 uur was de brand gedoofd, en de uitgebrande garage overgedragen aan de stichting Salvage die de gedupeerden helpt met de afwikkeling.

Landgraaf
Op het moment dat in Weert het sein brandmeester werd gegeven, brak in Landgraaf een zelfde soort brand uit. Deze woedde aan de Krijgsberglaan. Ook hier was het vuur snel gedoofd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen