Overslaan en naar de inhoud gaan

Vergelijkbare garagebranden in Weert en Landgraaf

Geplaatst opzaterdag 12 juni 2021 - 23:17

In Weert en Landgraaf heeft de brandweer zaterdagavond twee zeer vergelijkbare branden moeten blussen.

In allebei de plaatsen woedde branden in garageboxen, waardoor de nodige schade ontstond maar niemand gewond raakte.

Weert
De brand in Weert brak rond 21:40 uur uit in een garage aan de Overweertstraat. Er kwam de nodige rook vrij, waarvoor de brandweer nog een waarschuwing verstuurde om ramen en deuren te sluiten. Kort na 22:00 uur was de brand gedoofd, en de uitgebrande garage overgedragen aan de stichting Salvage die de gedupeerden helpt met de afwikkeling.

Landgraaf
Op het moment dat in Weert het sein brandmeester werd gegeven, brak in Landgraaf een zelfde soort brand uit. Deze woedde aan de Krijgsberglaan. Ook hier was het vuur snel gedoofd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen