Overslaan en naar de inhoud gaan

Vergeefse zoektocht naar inbreker Toon Hermans Huis

Geplaatst opdinsdag 30 april 2019 - 6:27

Na een inbraak in het Toon Hermans Huis in Sittard heeft de politie maandagavond tevergeefs gezocht naar de dader.

De dader brak rond 22:30 uur in bij het aanloophuis voor kankerpatiënten aan de Paardestraat. Daarbij werd een ruit ingeslagen en kleingeld buitgemaakt.

Beneden alle peil
Directeur van het Toon Hermans Huis in Sittard, Lia de Loey, noemt de misdaad 'beneden alle peil' en 'onbegrijpelijk'. "De emotionele lading en schade is groot." Ook zegt ze dat het erg vervelend is voor alle vrijwilligers die hard werken om alles op orde te hebben.

Volgens een oproep op Burgernet ging het om een getinte man met zwart kort haar, een baard en donkere kleding. Onbekend is nog wat de man heeft buitgemaakt.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen