Overslaan en naar de inhoud gaan

Verenigde Arabische Emiraten ontslaat Bert van Marwijk

Geplaatst opwoensdag 4 december 2019 - 19:24

Bert van Marwijk is woensdag ontslagen als bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).

Dat maakt de voetbalbond van de oliestaat op zijn website bekend.

Bedankt
De oefenmeester uit Meerssen werd in maart van dit jaar gecontracteerd om bondscoach te worden van de VAE, maar wordt nu al bedankt voor bewezen diensten. De 67-jarige Van Marwijk en zijn team werden maandag uitgeschakeld in de Golf Cup, het landentoernooi in het Midden-Oosten. Ook zijn de resultaten in de WK-kwalificatie niet om over naar huis te schrijven. Het land staat vierde in een poule van vijf landen. Alleen de groepswinnaar krijgt een ticket voor het eindtoernooi.

De voetbalbond van de Verenigde Arabische Emiraten laat op de website weten in de loop van de week zijn opvolger bekend te maken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen