Vrachtwagen oplegger truck verstekeling

Geen onderzoek naar slachtoffers koelwagen op verzoek OM

Het Nederlandse Openbaar Ministerie heeft België 'uitdrukkelijk' verzocht geen onderzoek te doen naar twee Vietnamese tieners die vorig jaar in oktober met 37 anderen omkwamen in een koelwagen in Engeland.

Brexit (31 jan 2020)
'Brexit biedt mogelijk kansen voor Limburg'

Het Verenigd Koninkrijk stapt vrijdagnacht om 24:00 uur Nederlandse tijd uit de Europese Unie.

André Rieu (29 jan 2020)
André Rieu op nummer 1 in Britse hitlijst

André Rieu staat op nummer één in de Britse iTunes UK Singles Chart met zijn uitvoering van Ode to Joy.

Britse chaos komt Limburgse bedrijven niet ten goede

In het Brits lagerhuis, de belangrijkste kamer van het Britse parlement, werd dinsdagavond door een meerderheid het Brexit-akkoord weggestemd. De chaos die deze kwestie teweeg brengt komt de Limburgse bedrijven niet ten goede.

Waterschap begrijpt Engelse weigering van bevers

Het Waterschap Limburg vindt het jammer dat het Verenigd Koninkrijk geen Limburgse bevers wil opnemen, maar heeft wel begrip voor het besluit.

Brit in boeien geslagen in Baarlo: 'Gotta catch 'em all'

De politie heeft woensdag in Baarlo een man aangehouden die diverse openstaande celstraffen op zijn conto heeft.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten