Overslaan en naar de inhoud gaan

Vereende krachten maken Limburgse velden sneeuwvrij

Geplaatst opdonderdag 24 januari 2019 - 10:24

Alle Limburgse voetbalclubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie spelen dit weekend een thuiswedstrijd en dus is er werk aan de winkel. De velden moeten namelijk sneeuwvrij zijn.

Het zijn voornamelijk vrijwilligers die de handen ineen slaan voor de clubs.

Sneeuwvrij
Terwijl in de Koel bij VVV-Venlo het veld woensdag door vrijwilligers sneeuwvrij is gemaakt, zijn andere clubs nog hard aan het werk of doen een oproep tot hulp. De Venlonaren ontvangen zaterdagavond FC Emmen.

Materiaalmannen
Bij Roda JC wordt het kunstmatige gras weer zichtbaar door de materiaalmannen, die met behulp van een sneeuwschuiver de sneeuw van het veld verwijderen. De koempels treden vrijdagavond in eigen huis aan tegen hekkensluiter Jong AZ.

Witte sprei
Ook in De Geusselt bij MVV Maastricht is er geen sneeuwvlok meer die een kunstmatige grasspriet onzichtbaar maakt. Twee vrijwilligers namen woensdag de tijd om de witte sprei te verwijderen. Vrijdagavond komt Helmond Sport in Maastricht op visite.

Oproep
In Sittard moet nog het nodige werk verschaft worden. Fortuna Sittard doet via de clubsite een oproep om vrijwilligers te charteren om de ferme groene ondergrond bespeelbaar te krijgen voor het duel van zondag met Vitesse.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen