Overslaan en naar de inhoud gaan

'Verdwijnen Hudson's Bay grote klap voor werknemers'

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 12:09

Het verdwijnen van Hudson's Bay is vooral een grote klap voor de werknemers, vindt wethouder Vivian Heijnen.

Heijnen zegt dat het UWV aan zet is om de mensen aan een nieuwe baan te helpen. Waar mogelijk zal de gemeente Maastricht daarbij helpen.

Vertrek
Het Canadese concern kondigde donderdag het vertrek uit Nederland aan. Het warenhuis zit in Maastricht in het pand van de voormalige V&D.

Lees ook: Hudson's Bay voor eind dit jaar uit Nederland

De gemeente Maastricht is in gesprek met de eigenaar van het pand van Hudson's Bay over een nieuwe invulling voor het gebouw.

Nog dit jaar gesloten
De filialen, webshop en het hoofdkantoor worden "op of voor 31 december gesloten", werd donderdag bekend gemaakt. Het bedrijf heeft de afgelopen tijd "intensief samengewerkt met de ondernemingsraad en de bonden over een sociaal plan". Daarover is overeenstemming bereikt.

Hudson's Bay, dat kampt met tegenvallende klandizie, heeft behalve de winkel in Maastricht nog veertien winkels in Nederland. Er werken circa 1.400 medewerkers.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen