Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdwaald hert teruggevonden op spoor bij Oostrum

Geplaatst opzaterdag 16 oktober 2021 - 19:45

Op het spoor bij Venray ter hoogte van Oostrum deden wandelaars op zaterdagmiddag een bijzondere ontdekking. Een hert dat weggelopen was van zijn eigenaar liep over de treinrails.

De wandelaars belden de politie, maar de eigenaar was het beest al op het spoor.

Verdoving
De eigenaar verdoofde het hert met een pijl. Het beest begon daarna te wankelen, waardoor omstanders hem van het spoor konden halen. Daarna kon het dier weer terug naar zijn onderkomen. Volgens een correspondent ter plaatse liep het hert daarna weer gezond rond.

Het is onduidelijk of er treinen vertraging hebben ondervonden van het incident.

hert spoor oostrum 16-10 2
Foto: Edward Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen