Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verdronken man Venlo was 76-jarige zwemmer

Geplaatst opwoensdag 18 april 2018 - 21:29

De drenkeling die woensdagmiddag in Venlo levenloos uit de Maas werd gehaald, is een man van 76 uit die plaats.

Volgens de politie is de man vermoedelijk zelf gaan zwemmen, maar is hij daarbij verdronken.

Water
Getuigen meldden eerder al dat het slachtoffer aan de Blerickse kant van de Maas het water in was gegaan, maar in het water in moeilijkheden kwam. Het water in de Maas is nog erg koud, mogelijk kwam de man daardoor in de problemen.

Traumaheli
De hulpdiensten werden massaal opgeroepen om de drenkeling uit het water te halen. De brandweer ging met een bootje te water, ook werd een trauma-arts per helikopter ingevlogen.

Lees ook: Drenkeling uit Maas bij Venlo, reanimatie tevergeefs

Half uur
Na ongeveer een half uur werd de man bij de passantenhaven van de Maasboulevard uit het water gehaald. Pogingen om de man te reanimeren haalden niets uit.

De reddingsactie trok veel bekijks van omstanders.

Foto: Fer Traugott

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen