Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdrinking 16-jarige jongen was noodlottig ongeval

Geplaatst opdinsdag 8 augustus 2017 - 21:00

De politie heeft het onderzoek naar de verdrinking van de 16-jarige jongen uit Venlo dinsdag afgerond. Volgens de politie gaat het om een noodlottig ongeval.

De bevindingen die de politie heeft gedaan zijn voorgelegd aan het Openbaar Ministerie (OM). De conclusie is dat er geen aanleiding is tot het instellen van een strafrechtelijk onderzoek.

Familie
Het OM heeft de familie hier inmiddels van op de hoogte gesteld. De politie heeft het personeel van het zwembad, vrienden van het slachtoffer en andere getuigen gehoord. Ook zijn er filmbeelden bekeken van het zwembad. Hierna kon er niets anders geconcludeerd worden dat het om een noodlottig ongeval ging.

Lees ook: Geen zwemles vluchtelingen door geldgebrek

Buitenbad Groot Venlo
De 16-jarige jongen verdronk maandagmiddag in het Buitenbad Groot Venlo. Volgens een badmeester, die op dat moment zelf aan het zwemmen was, is de jongen niet lang onder water geweest. Volgens een woordvoerder van het zwembad was de jongen afkomstig uit Syrië. Hij zou al verschillende keren gewaarschuwd zijn door het zwembadpersoneel om het water uit te komen, omdat hij 'niet zou kunnen zwemmen.'

Lees ook: 'Verdronken jongen Blerick was niet lang onder water'

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Geen zwemles vluchtelingen door geldgebrek
Excuses voor 'misselijkmakend artikel' dode jongen Blerick
'Verdronken jongen Blerick was niet lang onder water'
Politieonderzoek naar verdrinking 16-jarige nog niet afgerond
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen