Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdrinking 16-jarige jongen was noodlottig ongeval

Geplaatst opdinsdag 8 augustus 2017 - 21:00

De politie heeft het onderzoek naar de verdrinking van de 16-jarige jongen uit Venlo dinsdag afgerond. Volgens de politie gaat het om een noodlottig ongeval.

De bevindingen die de politie heeft gedaan zijn voorgelegd aan het Openbaar Ministerie (OM). De conclusie is dat er geen aanleiding is tot het instellen van een strafrechtelijk onderzoek.

Familie
Het OM heeft de familie hier inmiddels van op de hoogte gesteld. De politie heeft het personeel van het zwembad, vrienden van het slachtoffer en andere getuigen gehoord. Ook zijn er filmbeelden bekeken van het zwembad. Hierna kon er niets anders geconcludeerd worden dat het om een noodlottig ongeval ging.

Lees ook: Geen zwemles vluchtelingen door geldgebrek

Buitenbad Groot Venlo
De 16-jarige jongen verdronk maandagmiddag in het Buitenbad Groot Venlo. Volgens een badmeester, die op dat moment zelf aan het zwemmen was, is de jongen niet lang onder water geweest. Volgens een woordvoerder van het zwembad was de jongen afkomstig uit Syriƫ. Hij zou al verschillende keren gewaarschuwd zijn door het zwembadpersoneel om het water uit te komen, omdat hij 'niet zou kunnen zwemmen.'

Lees ook: 'Verdronken jongen Blerick was niet lang onder water'

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Geen zwemles vluchtelingen door geldgebrek
Excuses voor 'misselijkmakend artikel' dode jongen Blerick
'Verdronken jongen Blerick was niet lang onder water'
Politieonderzoek naar verdrinking 16-jarige nog niet afgerond
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen