Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdrinking 16-jarige jongen was noodlottig ongeval

Geplaatst opdinsdag 8 augustus 2017 - 21:00

De politie heeft het onderzoek naar de verdrinking van de 16-jarige jongen uit Venlo dinsdag afgerond. Volgens de politie gaat het om een noodlottig ongeval.

De bevindingen die de politie heeft gedaan zijn voorgelegd aan het Openbaar Ministerie (OM). De conclusie is dat er geen aanleiding is tot het instellen van een strafrechtelijk onderzoek.

Familie
Het OM heeft de familie hier inmiddels van op de hoogte gesteld. De politie heeft het personeel van het zwembad, vrienden van het slachtoffer en andere getuigen gehoord. Ook zijn er filmbeelden bekeken van het zwembad. Hierna kon er niets anders geconcludeerd worden dat het om een noodlottig ongeval ging.

Lees ook: Geen zwemles vluchtelingen door geldgebrek

Buitenbad Groot Venlo
De 16-jarige jongen verdronk maandagmiddag in het Buitenbad Groot Venlo. Volgens een badmeester, die op dat moment zelf aan het zwemmen was, is de jongen niet lang onder water geweest. Volgens een woordvoerder van het zwembad was de jongen afkomstig uit Syrië. Hij zou al verschillende keren gewaarschuwd zijn door het zwembadpersoneel om het water uit te komen, omdat hij 'niet zou kunnen zwemmen.'

Lees ook: 'Verdronken jongen Blerick was niet lang onder water'

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Geen zwemles vluchtelingen door geldgebrek
Excuses voor 'misselijkmakend artikel' dode jongen Blerick
'Verdronken jongen Blerick was niet lang onder water'
Politieonderzoek naar verdrinking 16-jarige nog niet afgerond
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen