fun beach drenkeling (19 jul 2020)

Bij dagstrand verdronken man is 49-jarige Duitser

De man die zondagmiddag is verdronken bij Fun Beach in Panheel is een 49-jarige Duitser uit Jülich. Dat maakt de politie zondagavond bekend.

Man zwembad Meerssen door verdrinking overleden

De 25-jarige man uit Landgraaf, die 24 juli overleed in een zwembad in Meerssen, is door verdrinking om het leven gekomen.

Aantal verdronken Limburgers stijgt: tijd voor beleid

Er moet een concreter beleid komen voor zwemveiligheid in Limburg. Met name niet-westerse allochtonen lopen risico op de verdrinkingsdood, vertelt Mosaqua-directeur Bertil Kaanen aan L1.

Politie vindt lichaam in Meers: onderzoek loopt

De politie heeft maandagavond een levenloos lichaam aangetroffen in de Maas, ter hoogte van Meers.

Alle getuigen gehoord: verdrinking Weert was ongeval

Nu ook de laatste getuigen zijn gehoord, is het voor de politie duidelijk dat de 22-jarige man die begin februari verdronk in Weert niet het slachtoffer is van een misdrijf.

Inzittende (24) van te water geraakte auto Venlo overleden

Een 24-jarige inzittende van de auto die donderdag te water is geraakt in Venlo is overleden.

Zwembad bungalowpark weer open na dood 3-jarig meisje

Het binnenzwembad van bungalowpark De Lommerbergen in Reuver is weer open voor het publiek nadat er zondagavond een driejarig meisje in het zwembad verdronk.

'Geen strafzaak Fun Beach na verdrinking peuter'

De medewerkers van Fun Beach in Panheel valt niks te verwijten na de verdrinking van een tweejarig jongetje, vrijdagnamiddag.

Kindje (2) verdronken in recreatieplas Fun Beach

In recreatieplas Fun Beach bij Panheel is vrijdag aan het begin van de avond een tweejarig kindje verdronken.

Brandweer kan ree niet redden van verdrinkingsdood

De brandweer was zondagmiddag net te laat om een ree in Weert van de verdrinkingsdood te redden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten