Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdediger Kjell Knops komend seizoen uitgeschakeld

Geplaatst opvrijdag 7 juli 2017 - 17:49

Het gaat niet goed met voetballer Kjell Knops uit Wijlre. De verdediger raakte in april geblesseerd aan zijn knie.

Volgens Michael Brown, manager van zijn huidige club Port Vale, is het onwaarschijnlijk dat Knops aankomend seizoen nog aan voetballen toe komt.

Erg jammer
"We zien hem dit seizoen niet meer terug", zegt Brown tegen de Engelse krant The Sentinel. "Hij heeft een grote terugslag gehad en dat is natuurlijk erg jammer voor die jongen."

Knieoperatie
De 29-jarige Knops werd direct na zijn blessure in april geopereerd. Later werd duidelijk dat de Limburger een infectie in zijn knie heeft opgelopen. "We hoopten hem in februari terug te hebben op het veld", vertelt Brown. "Maar nu blijkt het toch veel erger te zijn. Hij zit nog in het ziekenhuis en heeft een ernstige infectie opgelopen. Dat betekent dat hij meer operaties nodig heeft. Ik wil niet te veel over de details praten, maar het is een echte terugslag."

Kjell Knops voetbalde tot 2016 bij MVV in Maastricht. In juni 2016 tekende hij een contract bij de Engelse voetbalclub Port Vale FC.

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV'er Kjell Knops maakt overstap naar Engeland
Knops bedankt fans voor steun tijdens knieblessure
Braken en Veldmate in basis MVV
MVV speelt vrijdag zonder aanvoerder Knops
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen