Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdediger Branislav Ninaj weg bij Fortuna Sittard

Geplaatst opdonderdag 28 januari 2021 - 21:15

Branislav Ninaj vertrekt bij Fortuna Sittard. De Slowaak gaat naar het Roemeense ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dat uitkomt in de hoogste divisie.

De 26-jarige verdediger heeft een meerjarig contract getekend.

Robuuste publiekslieveling
Bij de Sittardse Eredivisionist kwam Ninaj de laatste tijd nog maar weinig aan spelen toe. Maar technisch manager Sjoerd Ars heeft lovende woorden over voor de Slowaak met het robuuste voorkomen, die in de zomer van 2018 overkwam van het Belgische Lokeren en zich in Sittard al snel tot een van de publiekslievelingen ontpopte: "Branislav ging altijd voorop in de strijd en was met zijn strijdlust lange tijd een waardevolle speler in onze achterhoede. Dit seizoen kreeg hij echter te maken met stevige concurrentie, waardoor hij nog maar weinig aan spelen toe kwam. Die kans krijgt hij nu wel. Wij wensen Brani vanzelfsprekend veel succes in zijn verdere carrière".

Contract
Ninaj speelde in totaal 58 wedstrijden in dienst van de Sittardse club en daarin wist de verdediger drie keer het doel te vinden. Zijn contract in Sittard liep nog tot het einde van het seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen