Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachten overlijden baby Brunssum blijven vastzitten

Geplaatst opwoensdag 25 oktober 2017 - 14:31

De twee verdachten van de Brunssumse baby die twee weken geleden een onnatuurlijke dood stierf, blijven voorlopig vastzitten.

Het voorarrest van de 30-jarige vrouw en 33-jarige man, allebei uit Brunssum, is met veertien dagen verlengd.

Reanimatie
De verdachten werden vorige week donderdag aangehouden. Het zou gaan om de oppasouders van de baby. Op 11 oktober werden de hulpdiensten gewaarschuwd voor de baby die in een huis aan de Bongardstraat in moeilijkheden was geraakt. Het kindje werd nog ter plekke gereanimeerd, maar in het ziekenhuis in Maastricht kwam het diezelfde avond nog te overlijden.

Lees ook: Baby overleden in Brunssum, verdachten aangehouden

Toen uit nader onderzoek bleek dat de baby een onnatuurlijke dood was gestorven, werden de verdachten aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen