Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachten gewelddadige woningoverval Holtum aangehouden

Geplaatst opdinsdag 13 juli 2021 - 22:17

De politie heeft dinsdag meerdere personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de gewelddadige woningoveral in maart in Holtum.

Dat meldt de politie dinsdagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Hoeveel aanhoudingen er zijn verricht, vertelt de politie niet.

Schimmen
In de woning aan de Voss van Holtumstraat zijn op dinsdag 2 maart de 52-jarige bewoner en zijn stiefdochter aanwezig. De man ziet twee schimmen de openstaande garage insluipen. Zodra de bewoner poolshoogte gaat nemen, loopt dat uit op een gewelddadige confrontatie. Niettemin lukt het de 52-jarige om de twee indringers te verjagen.

Slachtoffer doet verhaal
Bij de overval is waarschijnlijk een bruingrijze Toyota Yaris gebruikt, zo blijkt eerder in juli tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht. In die uitzending doet het slachtoffer eveneens anoniem zijn verhaal.

Lees ook: Van wie is deze auto die gebruikt is bij overval in Holtum?

De politie sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen