Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachten gewelddadige straatroven opgepakt in Maastricht

Geplaatst opwoensdag 16 september 2020 - 13:08

Een man en vrouw uit Maastricht die verdacht worden van twee gewelddadige straatroven zijn dinsdagavond opgepakt.

Het gaat om een 55-jarige man en een 38-jarige vrouw, meldt de politie woensdag. Ze hadden het beide keren gemunt op alleen fietsende vrouwen op het fietspad in het Frontenpark tussen de Cabergerweg en de Kastanjelaan.

Beroofd
Zondagavond rond 22:00 uur beroofden ze een 19-jarige vrouw van haar geld. Een dag later, even na 21:30 uur, dwongen ze een 24-jarige vrouw om haar tas af te geven. De vrouw kon wegrennen en de politie waarschuwen. Dat leidde echter niet tot aanhoudingen.

Lees ook: Jonge vrouw op fiets door duo beroofd van tas

Signalement
Beide slachtoffers konden een signalement doorgeven aan de politie. Aan de hand daarvan werd het duo dinsdagavond bij hetzelfde fietspad herkend door een agent en opgepakt.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen