Mark M. politiemol

Witwassers van drugsgeld betrokken in zaak van politiemol

Twee mannen die dinsdag zijn opgepakt voor het witwassen van tientallen miljoenen euro's aan drugsgeld, waren eerder als verdachten betrokken in de strafzaak tegen politiemol Mark M. uit Weert.

lint politie donker
Verdachte Duitsers opgepakt in Heerlen

De politie heeft zaterdagavond in Heerlen vier mensen aangehouden. Ze zouden eerder op de avond zijn doorgereden na een aanrijding tegen een vangrail op de stadsautoweg.

stock politie
Vrouw met baby thuis overvallen

Een vrouw met haar baby is vorige week vrijdagmiddag in Venray het slachtoffer geworden van een woningoverval. Dat brengt de politie woensdag naar buiten.

Vuurwerkongeval ongeval Heirweg Born (11 jan 2020)
Vuurwapens en illegaal vuurwerk gevonden na explosie Born

De politie heeft zaterdagavond na het vuurwerkongeval in Born in een garage 30 kilo illegaal vuurwerk en enkele vuurwapens gevonden.

Zwart gekleed gemaskerd capuchon overval stock
Zoektocht naar bewapende mannen in Roermond

Er wordt maandagavond in Roermond naar twee bewapende mannen gezocht.

Politie zoekt verdachten gewelddadige poging tot diefstal

De politie heeft woensdagmiddag beelden vrijgegeven van een gewelddadige poging tot het stelen van een scooter in Sittard op zaterdag 15 juni.

Vervolging beveiligers Zuyderland van start

De twee beveiligers van het Zuyderland ziekenhuis in Sittard-Geleen die verdacht worden van mishandeling met de dood tot gevolg, worden 8 augustus verwacht in de rechtszaal voor een regiezitting.

Steekpartij Kerkrade festival aanhouding Rotterdam (maandag 29 juli 2019)
Steekpartij Kerkrade: twee aanhoudingen in Rotterdam

De politie heeft in Rotterdam twee mensen aangehouden vanwege de steekpartij in Kerkrade, in de nacht van zondag op maandag.

Ouder echtpaar vastgebonden bij woningoverval in Sittard

Bij een woningoveral in Sittard in de nacht van woensdag op donderdag is een ouder echtpaar vastgebonden.

Politie zoekt verdachten van straatroof in Tegelen

De politie is op zoek naar twee verdachten van een beroving bij het station in Tegelen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten