Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte van straatroof Landgraaf opgepakt

Geplaatst opwoensdag 19 september 2018 - 10:48

De verdachte (44) die een tijdje gezocht werd voor een overval op een bejaard echtpaar in Landgraaf is opgepakt.

De man zou een stel van 82 en 83 jaar hebben beroofd.

Grissen
Dat gebeurde toen het echtpaar op 26 augustus naar de kerk ging . Ze hadden de auto net geparkeerd en wilden de straat oversteken toen de verdachte op een fiets de tas van de 82-jarige vrouw van haar schouder griste. De vrouw schrok, maar raakte niet gewond. Ook de man bleef ongedeerd.

Lees ook: Politie toont beelden straatroof op ouder echtpaar

De politie verspreidde maandag nog foto's en camerabeelden van de verdachte in de hoop dat die snel aangehouden zou kunnen worden. De man herkende zichzelf op de beelden en meldde zich vervolgens.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen