Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte van mishandeling gereanimeerd na aanhouding

Geplaatst opvrijdag 9 juli 2021 - 23:01

Een man die mogelijk onder invloed van drugs verkeerde, is vrijdagavond tijdens zijn aanhouding in Weert onwel geworden en gereanimeerd.

Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet bekend of de man onwel werd door drugsgebruik, een andere medische oorzaak of dat dit het gevolg was van de aanhouding door de politie. Onderzoek moet dat nog uitwijzen.

Mishandeling
De man werd opgepakt omdat hij net daarvoor drie mensen had mishandeld in de Julianalaan. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om twee bewoners van die straat en een willekeurig slachtoffer. De twee bewoners zijn flink toegetakeld: een man liep een flinke hoofdwond op en een vrouw raakte gewond aan een arm. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht ter controle en behandeling. Het willekeurige slachtoffer is een man die op het verkeerde moment passeerde met een scooter. Dit slachtoffer kon ter plekke worden behandeld.

Onwel
Volgens de politie had het er alle schijn van dat de verdachte zwaar onder invloed van verdovende middelen was. Hij zou zich dreigend hebben gedragen tegen agenten. Om die reden werd de verdachte met pepperspray bespoten om hem aan te kunnen houden. Kort daarna werd de verdachte onwel. Hij is door de agenten gereanimeerd en later per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
Volgens een woordvoerder van de politie is nog niet duidelijk of de mishandelde bewoners de verdachte kennen. Uit onderzoek moet nog blijken wat er precies is voorgevallen en waarom de man agressief werd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen