Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte van doden Maastrichtse sprong voor auto

Geplaatst opmaandag 23 juli 2018 - 15:27

De Rotterdammer die vorige week werd opgepakt vanwege de gewelddadige dood van een 22-jarige vrouw uit Maastricht, is dezelfde persoon die begin deze maand op de A27 gewond raakte omdat hij voor een auto sprong.

Het lichaam van de vrouw werd op 9 juli gevonden in een huis in Hilversum. Er zijn aanwijzingen dat zij enkele dagen eerder al was overleden. De eveneens 22-jarige man is drie dagen voordat zij werd gevonden, voor de auto gesprongen.

Lees ook: Verdachte opgepakt voor dood Maastrichtse vrouw

Relationele sfeer
De Maastrichtse is met geweld om het leven gebracht. De oorzaak ligt volgens de politie vermoedelijk in de relationele sfeer. De man wordt verdacht van moord of anders doodslag.

Het lichaam van de vrouw werd door de brandweer gevonden. Zij gingen het huis binnen na een melding over een sissend geluid dat op gas leek. Het was meteen duidelijk dat ze door een misdrijf was overleden.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen