Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte steekpartijen Maastricht nog niet gehoord

Geplaatst opvrijdag 15 december 2017 - 13:02

De man die ervan wordt verdacht donderdagavond in Maastricht een man en een vrouw te hebben doodgestoken en twee mensen te hebben verwond, kan nog niet worden gehoord.

Hij ligt met verwondingen in het ziekenhuis.

Advocaat
Volgens een woordvoerder van de politie heeft de verdachte nog geen contact gehad met een advocaat. Bovendien is het ziekenhuis niet de aangewezen plek om de verdachte te horen, aldus de woordvoerder.

Nabestaanden
Burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht noemde de geweldsexplosie donderdag in twee Maastrichtse wijken 'verschrikkelijk.' Zij heeft nog geen contact opgenomen met de nabestaanden en is ook nog niet in de wijken Malpertuis en Caberg geweest, waar de steekpartijen plaatshadden. "Ik wil wel, maar het moet passen bij de behoeften van de nabestaanden", zei ze.

Of de nabestaanden die behoefte hebben wordt onderzocht door de wijkagent. Penn kon vrijdag niets zeggen over de achtergrond van de steekpartijen.

Buurtbewoners reageren geschokt op het geweld.

Lees hier de eerdere berichten over de steekpartijen in Maastricht

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen