Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte steekpartij Roermond in zijn woning aangehouden

Geplaatst opdinsdag 25 januari 2022 - 22:23

De politie heeft dinsdagavond een 24-jarige man uit Roermond opgepakt voor een steekpartij in de buurt van de Bredeweg in zijn woonplaats. Het slachtoffer moest met steekwonden naar het ziekenhuis.

Op een parkeerplaats bij een sport- en healthclub was eerder op de avond ruzie ontstaan. De woordenwisseling tussen beide mannen draaide uit op een vechtpartij. Korte tijd later merkte het slachtoffer dat hij enkele steekwonden had opgelopen. De man is naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van zijn verwondingen is niet bekend.

Getuigen
De politie ging direct aan de slag met een sporenonderzoek en het horen van getuigen. Zo kwamen de agenten al snel op het spoor van de dader. De Roermondenaar kon even later door de politie in zijn woning worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. De recherche en de Forensiche Opsporing zijn nog bezig met onderzoek naar de toedracht van de steekpartij.

Sporenonderzoek
Tijdens het onderzoek van de politie werden enkele tientallen bezoekers van de sport- en healthclub door de politie tegengehouden. Ze moesten na afloop van hun training even wachten voordat ze bij bij hun fietsen, scooters en auto's konden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen