Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte steekpartij Heerlen opgepakt

Geplaatst opzaterdag 27 februari 2021 - 13:28

De verdachte van de steekpartij eerder deze week in Heerlen is zaterdagmiddag in Maastricht opgepakt.

De 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd 'in een woning' gearresteerd, maakte de politie bekend. De verdachte zit vast en wordt maandag voorgeleid.

Ruzie
Het slachtoffer raakte lichtgewond bij de steekpartij, donderdagavond op de Meppelstraat in de wijk Schaesbergerveld. De politie liet toen weten dat de steekpartij het resultaat was van een ruzie tussen verschillende mensen.

Lees ook: Lichtgewonde bij steekpartij Heerlen

Auto
Na de steekpartij reed een auto met twee mannen en een vrouw weg van de plaats waar het allemaal gebeurde. De verdachte is één van de inzittenden van die auto.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen