Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verdachte steekpartij is 37-jarige Maastrichtenaar

Geplaatst opvrijdag 15 december 2017 - 9:56

De verdachte die donderdagavond is aangehouden voor de dodelijke steekpartij in Maastricht is een man van 37 jaar oud.

De inwoner van Maastricht is zelf ook gewond geraakt en overgebracht naar het Zuyderland-ziekenhuis in Heerlen.

Enige aanhouding
Verder laat de politie weten dat het gaat om de enige aanhouding in het onderzoek naar de geweldsexpolosie van donderdagavond in Maastricht. Daarbij kwamen twee mensen om het leven en raakten er drie gewond, onder wie de verdachte. De verdachte werd, bloedend en nog in het bezit van een mes, aangehouden bij de moskee aan de Weustenraadstraat.

De verdachte van de fatale steekpartijen in Maastricht.
Foto: L1 via Whatsapp

Steekpartij
Het geweld van donderdag begon met een dodelijke steekpartij in een woonhuis aan de Botssaarsstraat. Kort daarna brak een grote vechtpartij uit aan de Joseph Postmesstraat, waarbij een tweede slachtoffer door steekwonden om het leven kwam.

Lees hier het eerdere nieuws over de steekpartij in Maastricht

Relatie
De politie heeft nog niet met de slachtoffers en verdachte kunnen spreken, waardoor nu ook nog niet duidelijk is of er bijvoorbeeld een relatie is tussen de personen. De identiteit van de overleden en gewonde personen wordt later bekend gemaakt, omdat nog niet alle familieleden in kennis zijn gesteld.

Wat de reden is voor de steekpartij en de daaropvolgende vechtpartij is nog niet bekend. De politie is op zoek naar getuigen.

Video: L1
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen