Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte steekpartij is 37-jarige Maastrichtenaar

Geplaatst opvrijdag 15 december 2017 - 9:56

De verdachte die donderdagavond is aangehouden voor de dodelijke steekpartij in Maastricht is een man van 37 jaar oud.

De inwoner van Maastricht is zelf ook gewond geraakt en overgebracht naar het Zuyderland-ziekenhuis in Heerlen.

Enige aanhouding
Verder laat de politie weten dat het gaat om de enige aanhouding in het onderzoek naar de geweldsexpolosie van donderdagavond in Maastricht. Daarbij kwamen twee mensen om het leven en raakten er drie gewond, onder wie de verdachte. De verdachte werd, bloedend en nog in het bezit van een mes, aangehouden bij de moskee aan de Weustenraadstraat.

De verdachte van de fatale steekpartijen in Maastricht.
Foto: L1 via Whatsapp

Steekpartij
Het geweld van donderdag begon met een dodelijke steekpartij in een woonhuis aan de Botssaarsstraat. Kort daarna brak een grote vechtpartij uit aan de Joseph Postmesstraat, waarbij een tweede slachtoffer door steekwonden om het leven kwam.

Lees hier het eerdere nieuws over de steekpartij in Maastricht

Relatie
De politie heeft nog niet met de slachtoffers en verdachte kunnen spreken, waardoor nu ook nog niet duidelijk is of er bijvoorbeeld een relatie is tussen de personen. De identiteit van de overleden en gewonde personen wordt later bekend gemaakt, omdat nog niet alle familieleden in kennis zijn gesteld.

Wat de reden is voor de steekpartij en de daaropvolgende vechtpartij is nog niet bekend. De politie is op zoek naar getuigen.

Video: L1
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen